Hier vindt u de contactgegevens van Endovelicus. bmi Werking Afvallen

Hoe werkt het Endovelicus programma

Het Menselijk Groei Hormoon (MGH) is verantwoordelijk voor het afbreken van het vet in uw lichaam.
Tevens voor de aanmaak en het behoud van de organen en het spierweefsel.

Andere hormoonspelers die van belang zijn is Insuline wat het bloedsuikerniveau regelt en Serotonine wat wordt afgescheiden door een klier in de hersenen, dat de behoefte aan voedsel regelt, onder andere zetmeel. (koolhydraten) Het onderzoek van de medici naar de hormonale onbalans heeft geresulteerd in dit unieke Endovelicus eetprogramma.

Het eetprogramma

Dit eetprogramma stimuleert deze drie hormonen en wel specifiek het groeihormoon. Speciale hoeveelheden en combinaties van voedsel zorgen ervoor dat het lichaam de hormonale disbalans begint te corrigeren en voorgoed! Dit unieke eetplan resulteert in een snelle en gezond vetverlies programma dat spieren en huid verstevigt, terwijl het vet gehalte daalt en daarmee ook het overgewicht. Iedere cliënt volgt dit unieke Endovelicus programma en heeft een persoonlijk op maat gesneden eetplan, gebaseerd op de specifieke resultaten van een bloedtest. Bij dit persoonlijke Endovelicus programma hoeft u geen calorieën te tellen, geen programmapillen of voedselvervangers te gebruiken. Het is geen hoog proteïne programma het is een op u persoonlijk uitgebalanceerd eetprogramma. Wanneer u op uw gewicht bent, volgt u nog een kort en simpel programma (het z.g. Stabilisatieprogramma) en uw gewicht zal hetzelfde blijven.

Voeding

U mag allerlei soorten voeding eten in uw persoonlijke Endovelicus programma. Rood en wit vlees vis groente fruit zuivelproducten zoals kaas en yoghurt. Waarvan de combinaties en hoeveelheden belangrijk zijn.

Dit programma wordt speciaal voor u geschreven,

Als u het laatste stadium van uw programma bereikt heeft , d.w.z. 2 kg van uw nieuwe gewicht verwijderd bent, volgt er nog een stabilisatie programma. , gebaseerd op het verloop van uw bloedtestresultaten. Dit is de laatste fase wat 15 tot 20 dagen zal duren. Deze fase is belangrijk om het programma succes vol af te ronden. En om het behaalde resultaat te behouden. Zodat u er zeker van bent. Nooit meer op uw oude gewicht zal terug vallen.
Hormonen bepalen of u vet opslaat of verbrandt.

Dus, een blijvend gezond en slank leven

Wat kunt u verwachten van het Endovelicus programma?


  • Snel en veilig vetverlies
  • Ontgiften en hernieuwde energie binnen enkele dagen
  • Minder stressgevoel
  • Verminderd hongergevoel
  • Positieve invloed op de bloeddruk
  • Verminderd hoog cholesterol in 3 tot 5 dagen
  • De oplossing voor diabetes type 2
  • De oplossing voor spastische darmen
  • 88% spierverstevigend
  • Opmerkelijke verjongingskenmerken tijdens en na het programma

Geen pillen, geen shakes, geen injecties. Uw voedsel is uw medicijn.