Sluit menu

Modellen

Dit zijn een aantal van de tevreden klanten (modellen) die het Endovelicus programma hebben gevolgd, van voor (links: dik) en na (rechts: slank) het schakeldieet. Dit alles verwerkt in de Powerpoint Diaserie van een wel heel tevreden en dankbare klant die hij ons heeft opgestuurd. Hij heeft deze presentatie speciaal gemaakt voor vrienden, kennissen en familie. En nu dus ook voor ons!

Endovelicus Modellen 01

Getuigschriften: De nummering en de personen komen niet overeen met de modellen foto’s van hierboven!

Eind mei mocht ik al gaan stabiliseren. Dat duurde 18 dagen. Ofschoon de kilo’s er nog steeds afvlogen vond ik dit een mindere periode. Voor mijn gevoel moest ik te veel eten en een heel gepuzzel met wegen en tellen.
18 juni was ik klaar en hing figuurlijk de vlag uit. 13 kilo lichter!!!!!!!!!!
En maar genieten van allerlei reacties en complimenten. 1k was een ander mens geworden. Het voelde of er een hogedrukreiniger door mijn lijf was gegaan.
En maar genieten. En een heel andere garderobe aanschaffen Dat is toch kicken Saskia?
Jij hebt mij goed geholpen en ik waardeer het zeer dat je me nog steeds begeleidt.
Door jouw begeleiding ben ik weer gelukkig doordat ik zo goed in mijn vel zit.
Heel hartelijk dank Groeten Gertie.

Na weer een vruchteloze poging om af te vallen krijg ik onverwacht een folder in de brievenbus van de Enovelicus Clinic.
Aandachtig lees ik de folder. Wat me meteen opvalt is dat het niet in combinatie is met sporten en bewegen. (Niet dat ik daar een hekel aan heb, maar het is door een blessure nu wel moeilijker.)
Verder sprak mij aan dat ik met “gewone” voeding aan de gang moet.
Het triggerde mij dat ik eerst mijn bloed moest laten prikken om dan mijn persoonlijke hoeveelheden door te krijgen.
Om zo mijn hormonen in balans te krijgen. Dit zou mijn medicijn worden tegen overgewicht. Voor mij is het genoeg om alleen een consulente te hebben om mij bij te staan.
Saskia heeft dit uitstekend gedaan ten alle tijden was het mogelijk om een afspraak te maken maar soms was een antwoord via de mail op een vraag van mij ook al genoeg.
Een groep “lotgenoten” had in mijn geval geen meerwaarde gegeven.
Mijn consulente hield vol dat als ik me aan de spelregels zou houden wat betreft afwegen van voeding op de gram nauwkeurig ik meteen zou afvallen. Dit zou natuurlijk meteen een hele grote motivatie zijn wat ook gebeurde.
1k ben begonnen aan het programma en vrij vlug krijg je een ritme waar je je aan gaat houden.
De regelmaat en de tussen pozen van 5 tot 6 uur tussen de maaltijden deden me heel er goed.
Nog nooit ben ik afgevallen tijdens een nachtdienst, maar nu gebeurde het, waarschijnlijk omdat ik de tijden ertussen heb aangehouden.
Jarenlang ben ik 20 kilo boven de 100 kg geweest.
Het was in mijn hoofd ondenkbaar dat ik onder de 100 kilo zou komen.
1k dacht dat dat voor mij al genoeg zou zijn, maar nu ik zie dat mijn BMI nog 35 is, heb ik besloten om toch door te gaan.
Dus Saskia binnenkort ga ik mailen voor een afspraak om weer te wegen en te meten.
Met groeten An-An.

Mijn ervaring met het dieet van de Endovelicus Clinic.
Na een aantal pogingen om af te vallen door middel van drankjes, pillen en shake’s, waardoor ik inderdaad een aantal kilo’s verloor, maar ze ook vrij snel terug kreeg, wanneer ik weer normaal begon te eten, gaf ik de pijp aan Maarten.
Je wordt er dan moedeloos van en geeft de strijd op. met alle gevolgen van dien, je overgewicht wordt alleen maar hoger.
1k kreeg lichamelijke klachten, veel pijn in mijn benen, snel moe en weinig puf. Als ik in de spiegel keek, leek er iemand anders te staan.
Via een vriendin hoorde ik over het dieet van de Endovelicus Clinic, zij volgde dit programma en was er heel enthousiast over.
Ze stelde voor mee te gaan naar haar afspraak met Saskia die haar begeleide gedurende haar programma.
Na mijn gesprek met Saskia die me duidelijke uitleg gaf over het dieet, maar ook de hoop dat dit bij mij zou lukken ben ik op 14 augustus 2011 begonnen.
De eerste week was moeilijk, je lichaam gaat reageren, gelukkig maar.
Daarna was het voor mij totaal niet moeilijk meer, mijn gewicht nam af en ik begon me een stuk beter en fitter te voelen.
Plus als ik in de spiegel keek zag ik weer iemand die ik herkende van een aantal jaren geleden.
En laten we eerlijk zijn de complimenten die je krijgt geven je vleugels en ik werd apetrots op mezelf.
Begin december was ik klaar met mijn programma en 16 kilo lichter, een ander mens dus.
Toch hield ik mij nog even de angst voor, wat als ik weer “normaal ga eten” of als ik eens jets extra’s neem maar die angst bleek ongegrond, het is nu januari 2012 en het gaat geweldig.
Met de Kerstdagen en Nieuwjaar heb ook ik genoten van de lekkere hapjes en iets extra’s dit zonder gevolgen voor mijn gewicht, want de dagen daar op volgend eet je weer in je normale ritme.
Dus mijn eindconclusie: 1k kan iedereen dit dieet aanraden, het is niet moeilijk, duurt niet te lang en het geeft een geweldig resultaat.
Je wordt goed begeleid en kunt altijd een beroep doen op je begeleidster/der, wanneer het even niet gaat zo als je graag zou willen.
Dus gewoon doen.
Hanny

Vele jaren van lijnen hadden bij mij niet het gewenste succes. Je valt weliswaar af, maar na verloop van tijd ben je toch weer terug bij af. Tot ik hoorde van de Endovelicus Clinic. 1k meldde mij aan bij consulente Saskia en onder haar deskundige begeleiding begon 1k aan het Endovelicus programma. Op basis van een bloedonderzoek stelde de Clinic een op mij afgestemd dieet vast. Geen hongerdieet, je krijgt voldoende binnen, maar je moet je wel stipt aan het programma houden, waarbij enige zelfdiscipline een vereiste is.
Maar het resultaat mag er dan ook zijn. Na 4 maanden aan het einde van het Endovelicus programma stond de teller maar liefst op min 17 kilo. lets wat mij bij andere afslankprogramma’s nog nooit gelukt was. Natuurlijk moet je het zelf doen, maar zonder de steun van Saskia was het een stuk moeilijker gegaan. Ook het afbouwen en de nazorg waren bij haar in goede handen.
1k kan niet anders eindigen dan door te zeggen dat ik uiterst tevreden ben over het eindresultaat en over de professionele begeleiding van Saskia.
Bettie, cursiste.

Er lag tussen allerlei reclame een groen A4-tje.
Ja hoor weer een reclame om slank te worden en ik legde het terzijde. Ik had al zo veel en vaak geprobeerd. Maar het was wel een tijd dat ik heel slecht in mijn vel zat. Was te dik had geen zin om kleren te kopen want niks paste en stond van geen kant.
Dat gevoel raakte ik niet kwijt en werkte door in mijn hoofd.
Toen nam ik de folder maar weer en liet hem aan mijn man zien. Die was enthousiast en heel resoluut, stond erop dat ik meteen een afspraak maakte.
Het begin was gemaakt. Samen zijn we toen naar jou toe gekomen en het voelde meteen goed.
Je uitleg was duidelijk en sprak ons beiden aan.
Maar toen ik de prijs hoorde wilde ik afhaken. Vond het wel erg duur en als het niet lukte??? Geld kwijt!!!!!!! Mijn man wilde er niet van weten, hakte de knoop door en zei: doen!! Discussie gesloten.
Achteraf ben ik ook hem dankbaar!
Saskia het is een geweldige formule. Toen 1k het programmaboek had doorgelezen en met jouw hulp dacht : “En hier ga ik voor” Ik kreeg zelfs plezier in alles afwegen en met mijn fantasie de vrije loop voor de nodige variatie.
12 april 2011 ben ik begonnen.
8 mei 2011 werd mijn oudste zus 90 jaar. Groot feest uiteraard. En ik zat tussen de gasten aan tafel met tupperware bakjes gevuld met heldere groentesoep, craquottes tonijn en rauwkost. ledereen vond me zielig maar ik genoot met in mijn achterhoofd dat ik toch maar mooi al bijna 8 kg lichter was.
Dat was gewoon kicken.

Tevreden stabiel
Hoi Ariena, sorry even niets van me laten horen, maar soms komt alles tegelijk. Ik wil je laten weten dat ik nog steeds 68 kilo ben! 🙂
Eet divers en let goed op. soms wel vol gevoel (lichamelijk). Herstel snel, vind gemakkelijk rust, eet alleen groente.
Zeker blijvend zijn de recepten. Grtjs Sandra

Met mij gaat het uitstekend ben nog niet aangekomen en ik eet eigenlijk alles weer behalve aardappels, weinig brood maar het gaat goed. Ik eet wel de crackers.
Ik ben er wel achter dat als ik teveel zoet eet o.a. chocola dat ik weer opvliegers krijg, af en toe pak ik dan het boek er weer bij en doe het 2 weken en dat bevalt me wel goed
Hier een stukje over mijn ervaring. Ik ben 6 oktober 2011 begonnen met dit eetpatroon.
En het viel me ontzettend mee wat je toch nog mocht eten.
De 1ste 14 dagen was er al 6 kg af dus gewoon doorgaan (wel honger gevoel).
Daarna nog meer kilo’s tot dat ik het gewicht bereikt had dat was in november.
Je raakt er aan gewend. Ik was bang en geloofde het niet dat als je weer gewoon gaat eten dat je niet aan komt.
Maar het is echt zo, tot nu toe ben ik nog niet aangekomen terwijl ik al ruim 2 maanden weer gewoon eet.
Er is ruim 12 kilo af en dat wil ik graag zo houden voel me veel lekkerder.
Ik ben er zeer tevreden over en blij mee dat deze verandering van eetpatroon geholpen heeft bij mij, ik raadt het iedereen aan om dit te gaan doen
tevens wil ik Linda bedanken voor alle goede steun die ze mij gegeven heeft.
Nogmaals bedankt.

Hoi Saskia,
Op bijgaande foto (schilderij) zie je wat jullie programma om af te vallen teweeg kan brengen, je krijgt er zelfs inspiratie van om te schilderen. 1k wilde er iets vrolijks van maken, ben benieuwd wat je er van vindt.
Groetjes Hanny.
P.S. Ik ben nog steeds zo slank als de dame rechts op het schilderij.

Ariena, hieronder mijn verhaal.
Je vroeg mij een verhaal te schrijven over mijn ervaring met Endovelicus.
In augustus 2011 was 1k zover dat ik het helemaal gehad had met mijn lijf. Zo zwaar was 1k nog nooit geweest! Al jaren was 1k een echte jojo en zoals we allemaal weten, steeds weer wat erbij.
Op het juiste moment kreeg ik de folder van Endovelicus in de brievenbus. Ik heb het verhaal gelezen en dacht bij mezelf, dit moet het worden. Dit wilde ik zo graag! 1k heb Ariena gebeld en met haar een afspraak gemaakt. De eerste keer was een informatief gesprek, alles werd heel helder uitgelegd. Ook vertelde ze me dat het 850 euro kost. Natuurlijk best veel geld. 1k heb dit thuis overlegd en was er snel uit: 1k ga ervoor.
Eerst bloedprikken. En 31 augustus kon ik beginnen. Een op maat gemaakt overzicht met heel duidelijk aangegeven wat wel en niet mag. Eigenlijk voor mij het handigst, dan kan je niet de fout in. Tussendoor ben ik steeds naar Ariena gegaan, de kilo’s vlogen eraf! En nog beter, ik voelde me met de week lekkerder! Geen een keer ben ik de fout ingegaan, daar had 1k niet eens behoefte aan, ook niet met Kerst en oud en nieuw. Mijn streven was 30 kg afvallen. Bij 29 kilo is er opnieuw bloed geprikt en is het stabilisatieprogramma opgesteld. Dat duurde drie weken, 30 maart was ik klaar, precies op m’n verjaardag, een mooier feest kun je niet hebben! Wat voel ik me goed.
Achteraf waren de kosten minder dan alle boodschappen die ik normaal deed, zo kun je het achteraf dus ook bekijken.
Van te voren zei Ariena nog tegen mij dat je als je klaar bent je helemaal anders denkt, dat geloofde ik niet, maar het is echt zo! Normaal dacht ik altijd aan eten, ik stond ermee op en ik ging ermee naar bed. Dat heb ik nu echt niet meer, het is onvoorstelbaar! Het lijkt wel of ik gereset ben. Dit komt omdat mijn hormonen weer helemaal in balans zijn. 1k ben er echt heel gelukkig mee!
1k kan me voorstellen dat mensen zouden denken dat dit een soort reclame maken is, en eigenlijk doe ik dat ook op deze manier, maar het is hoe het is en hoe ik me voel.
Nou Ariena, het was een heel verhaal, ik hoop dat je er wat aan hebt.
Groeten Marlies.

Vorig jaar ging de knop om: ik moest iets doen. Ik had van alles geprobeerd, maar niets hielp echt. Tot ik hoorde over een effectief dieet en ook nog gewoon mogen eten! 1k was helemaal enthousiast en wilde het liefst meteen beginnen. Twee weken na het bloed prikken haalde ik bij Saskia “mijn laatste dieet”. De eerste maand was ik al 13 kilo kwijt, ik was echt happy!
Nu bijna 1 jaar verder ben ik al 40 kilo kwijt. Het leukste is dat ik mezelf weer prettig voel, veel meer uithoudingsvermogen heb en dat de mensen in mijn omgeving trots op me zijn. Ik krijg veel complimentjes en dat voelt supergoed. Als iemand mij dit vorig jaar had verteld, had ik ze uitgelachen, maar HET WERKT ECHT! Ik ben nog niet klaar en ga actief verder, totdat ik mijn einddoel heb bereikt.
Voor ledereen die twijfelt: gewoon beginnen en dan zul je zien, dat ook jij dit kunt bereiken.
Chantal.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.