Sluit menu

Afvallen Budel en Eindhoven e.o. vrijblijvend gesprek

Bent u benieuwd naar het Endovelicus Afvallen Budel en Eindhoven programma en wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met Saskia Vlassak onze coach afvallen en afslanken Budel en Eindhoven om van uw obesitas af te komen. Of vul ons contactformulier in ook voor een vrijblijvend gratis consult.

Saskia Vlassak
Budel en Eindhoven Hoofdkantoor Zuid Nederland
s.vlassak@endovelicus.nl
06-40459295

Ariena van der Ree Endovelicus Clinic TV Interview

Ariena van der Ree (Directrice Endovelicus Clinic Rotterdam) legt voor de Belgische TV uit wat het hormonen balans dieet programma inhoudt. Het gaat hier vooral over de hormonen serotonine, insuline en menselijk groeihormoon. De juiste voeding is de medicijn tegen overgewicht! Om de hormoon bloedspiegels weer in balans te krijgen.

 

Voeding is het medicijn tegen overgewicht bij Endovelicus Afvallen Budel en Eindhoven

Ons Endovelicus Afvallen Budel en Eindhoven eetprogramma stimuleert deze drie hormonen en wel specifiek het groeihormoon. Dit unieke eetplan resulteert in een snel en gezond afvallen en afslanken en verdwijnen van obesitas. Iedere cliƫnt volgt dit unieke programma en heeft een op maat gesneden eetplan, gebaseerd op de specifieke resultaten van een bloedtest. Bij het Afvallen Budel en Eindhoven programma hoeft u geen enkele calorie te tellen, en geen dieetpillen of voedselvervangers te gebruiken. Het is een op u persoonlijk toegesneden eetprogramma. Wanneer u op uw gewicht bent, volgt u nog een kort en simpel programma (het z.g. stabilisatieprogramma) en uw gewicht zal hetzelfde blijven.

Conclusie: obesitas is ook in Budel en Eindhoven een ziekte.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.