Sluit menu

Afvallen Rotterdam e.o. vrijblijvend gesprek

Bent u benieuwd naar het Endovelicus Afvallen Rotterdam programma en wilt u er meer over weten? Neem dan contact op met Ariena van der Ree onze coach afvallen en afslanken Rotterdam om van uw overgewicht af te komen. Of vul ons contactformulier in ook voor een vrijblijvend gratis consult.

Ariena van der Ree
Rotterdam Hoofdkantoor Nederland
info@endovelicus.nl
06-31915863

Ariena van der Ree Endovelicus Clinic TV Interview

Ariena van der Ree (Directrice Endovelicus Clinic Rotterdam) legt voor de Belgische TV uit wat het hormonen balans dieet programma inhoudt. Het gaat hier vooral over de hormonen serotonine, insuline en menselijk groeihormoon. De juiste voeding is de medicijn tegen overgewicht! Om de hormoon bloedspiegels weer in balans te krijgen.

 

Blijvend slank en een gezond leven

Endovelicus Afvallen Rotterdam biedt de oplossing tot een blijvend slank en een gezond leven zonder obesitas.

Ondersteund door ons team, bieden wij u in Rotterdam ook individueel afvallen oftewel afslanken aan. U krijgt 100% garantie dat u uw gewenste aantal kilo’s voorgoed kwijt raakt. D.m.v. een bloedanalyse en uw medische historie, wordt een persoonlijk programma samengesteld. De kracht ligt in de hoeveelheden en combinaties voeding die wordt voorgeschreven. U lijdt geen honger tijdens de anti obesitas behandeling en u kunt rekenen op een gewichtsverlies van 7 tot 12 kilo per maand. Na de 2de fase, het stabiliteitsprogramma kunt u weer normaal eten en uw gewenste gewicht behouden. Tijdens het gehele traject wordt u bij het afvallen oftewel afslanken deskundig begeleid.

Conclusie: obesitas is ook in Rotterdam een ziekte.

Wij maken gebruik van cookies

Als je onze website gebruikt, ga je ermee akkoord dat we cookies plaatsen. Meer informatie vindt je in ons privacy statement.